SDKF

Saras och Kalles

Om oss

Vi som gör denna sidan heter Sara och Kalle. SDKF är, som du kanske gissat, våra initialer. Våra efternamn kanske vi vill hålla för oss själva, i alla fall tills vidare.

Vilka är då vi, jo vi är ett helt vanligt par som gillar varandra och andra. Våra intressen är allt ifrån resor och matlagning till sex och skogspromenader. Vi är helt enkelt ett helt vanligt men ändå helt unikt par.

Vad är då syftet med vår blogg? Tanken är helt enkelt att ha ett ställe att skriva av oss på. Vi är ganska sociala och vill ha en kanal där vi kan dela med oss av våra tankar och där vi även förhoppningsvis får en chans att interagera med våra läsare.

Sara har haft blogg tidigare men den kom av sig lite grann. Kalle är ny med blogg men han har varit nyfiken på att ha en länge och nu när vi båda ville testa igen så var det ett utmärkt tillfälle att göra gemensam sak.

Som personer är vi ganska lika, vi är båda väldigt frispråkiga och äventyrliga av oss. Vi kommer därför inte vara rädda för att tala om känsliga ämnen här på bloggen, om vi känner för det.

Bloggen kommer handla om allt från vårt vardagsliv, politik, resor och till prylar och tjänster vi testat. Vårt mål att att vara helt ärliga med vad vi tänker och känner. Vår ärlighet och uppkäftighet tror vi kommer göra att vi står ut i mängden och på så sätt kommer detta vara en blogg som är mer intressant att läsa än majoriteten av de andra där ute.